Pstruháreň Kolačkov logo
tien

Pstruh Amplifier

Zdieľať

Potrebujeme:

2 menšie pstruhy
50 ml citrónovej šťavy
2 póry
30 g masla
1 lyžička čerstvého tymianu
4 strúčiky cesnaku
2 pomaranče
2 menšie cukety
15 ml oleja
soľ
koreniny
3 ks farebných paprík
1 červená cibuľa


Ako na to:
Ryby vykostíme, osolíme a okoreníme, posypeme jemno nakrájaným cesnakom a polejeme citrónovou šťavou, dáme odležať. Rozpustíme maslo a olej, vložíme do neho nakrájaný pór, papriku, cibuľu, cuketu a tymián. Opečieme a po 5 minútach vložíme malé plátky pomaranča. Plnku môžeme zahustiť strúhankou. Medzi dva pláty ryby v zapekacej mise dáme plnku a pečieme asi pol hodinu.