Pstruháreň Kolačkov logo
tien

Pstruh v miske z ananásu

Zdieľať

Potrebujeme:

3 pstruhov
2 lyžice rastlinného oleja
2 strúčiky cesnaku
1 ananás
stopkový zeler
1 lyžicu sójovej omáčky
2,5 dl rybieho vývaru
1 lyžičku škrobovej múčky
1 lyžičku korenia karí
zázvor


Ako na to:
Ananás pozdĺžne prekrojíme na polovice, dužinu vyberieme a pokrájame na kúsky. Na rezance pokrájanú vykostenú rybu obalíme v zmesi karí a škrobovej múčky a osmažíme na horúcom oleji. Na druhej panvici osmažíme pokrájaný cesnak, stopkový zeler a na kúsky pokrájanú dužinu z ananásu. Pridáme osmaženú rybu, sójovú omáčku, vývar, zázvor a na prudkom ohni prehrejeme.
Zmesou naplníme misky z ananásu. Prajeme Dobrú chuť.