Pstruháreň Kolačkov logo
tien

Pečený pstruh so zeleninou

Zdieľať

2 pstruhy
Soľ
korenie na ryby
celá rasca
olej
cibuľa
zelená paprika
paradajka
citrónová šťava
cesnak


Ako na to:

Umytého a osušeného pstruha posolíme, posypeme korením na ryby a pokvapkáme citrónovou šťavou. Na chladnom mieste necháme odležať 20-25 minút. Medzitým cibuľku, papriku, paradajku a cesnak očistíme, pokrájame a osolíme. Odležaných pstruhov preložíme do vymastenej zapekacej misy. Naplníme ich posolenou zeleninou, posypeme celou rascou, pokvapkáme olejom a vložíme piecť do vyhriatej rúry.

Chuťovo je to dobré s opečenými zemiakmi. A taktiež už upečeného pstruha môžme pokvapkať citrónovou šťavou. Dobrú chuť!