Toggle navigation
Úvod
Ryby
Pstruhy všeobecne
Pstruh dúhový
Pstruh potočný
Pstruh morský
Sivoň americký
Vplyv rybacej stravy
Lokalita
Lokalita rybníkov
Zložky životného prostredia
Hrad Ľubovňa
Ľubovniansky skanzen
Červený kláštor
Ľubovnianske kúpele
Galérie
Farma Pstruháreň Kolačkov
Hostia Pstruhárne Kolačkov
Videogaléria
Referencie
Recepty
Cenotvorba
FB
IG
Kontakt
Toggle navigation
Pstruh na víne
Zdieľať
Potrebujeme:
4 pstruhy
hladkú múku
soľ
mleté čierne korenie
biele víno
olej
citrón
Ako na to:
Pstruhy nasolíme a okoreníme. Obalíme v múke a na mierne rozpálenom oleji pečieme do mäkka. Pred dokončením pokvapkáme vínom. Hotové pstruhy ozdobíme kolieskami citróna.
Ako prílohu môžeme podávať opekané zemiaky alebo zemiakový šalát.
Výber z receptov:
Svieža jarná nátierka z údeného pstruha
Pstruh na indický spôsob
Pstruh s plnkou zo šampiňónov